Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Darya

Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Darya

Börjar på: 978,80 kr

783,04 kr

-20%
Upptäck komforten och elegansen i den långärmade damskjortan Soaked in Luxury Darya, för en feminin och trendig look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 978,80 kr

783,04 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Darya

Långärmad damskjorta Soaked in Luxury Darya är ett måste i varje kvinnas garderob. Med sin eleganta, tidlösa design är denna skjorta perfekt för alla tillfällen. Designad av märket Soaked in Luxury, kombinerar den stil och kvalitet för att ge dig en chic men ändå avslappnad look.

Skjortan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och skön att bära. De långa ärmarna ger en sofistikerad touch, medan den något smala passformen met förstärker den feminina silhuetten. Det lätta, flödande tyget ger optimal komfort hela dagen.

Skjortan Soaked in Luxury Darya finns i en rad olika färger som passar alla smaker och som enkelt kan kombineras med olika outfits. Oavsett om du bär den med skräddarsydda byxor för ett affärsmöte eller med jeans för en utekväll med vännerna, kommer den att få dig att se ut som bäst.

Det som gör denna skjorta ännu mer speciell är dess känsla för detaljer. Pärlemorknapparna och den klassiska kragen ger en touch av förfining, medan de knäppta manschetterna ger en modern touch. Med Soaked in Luxury kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet.

Den långärmade damskjortan Soaked in Luxury Darya är ett måste för alla kvinnor som vill ha en elegant och tidlös stil. Så gå vidare och lägg till den i din samling just nu. Du kommer inte att kunna klara dig utan den!

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30407205-176229
Färg medium grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen