Jumpsuit för kvinnor Soaked in Luxury Karlie

Jumpsuit för kvinnor Soaked in Luxury Karlie

Börjar på: 1 713,36 kr

1 370,70 kr

-20%
Jumpsuit för kvinnor Karlie från Soaked in Luxury: tidlös elegans och stil för en feminin och trendig look. Upptäck den nu!

Slut i lager

Beskrivning

Jumpsuit för kvinnor Soaked in Luxury Karlie

Soaked in Luxury Karlie jumpsuit för kvinnor är ett måste för din garderob. Den är designad av det kända danska varumärket Soaked in Luxury och är både elegant och bekväm, perfekt för alla tillfällen.

Låt oss börja med designen. Den här jumpsuiten är helt enkelt underbar. Den har en smickrande V-ringning och långa ärmar som håller dig varm under höst- och vinterdagar. Den smala passformen framhäver dina feminina kurvor, medan midjebältet gör att du kan dra åt jumpsuiten som du vill för att få en mer strukturerad look look.

Men det som verkligen gör denna jumpsuit speciell är dess högkvalitativa tyg. Den är tillverkad av en blandning av polyester och viskos som känns mjuk och behaglig att bära. Dessutom har den en lätt stretch för perfekt passform. Så du kan bära den hela dagen utan att känna något obehag.

Denna jumpsuit är också mångsidig. Du kan bära den för en elegant kväll ute med höga klackar och eleganta smycken, eller för en avslappnad dag med träningsskor och en ryggsäck. Den är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det gäller jobbet, en dejt eller en utekväll med vännerna.

Förutom sin design och kvalitet är denna kostym också miljövänlig. Varumärket Soaked in Luxury har ett etiskt förhållningssätt och använder hållbara material för sina kläder. Så du kan bära denna våtdräkt med stolthet och veta att du bidrar till en mer hållbar framtid.

Kort sagt, Soaked in Luxury Karlie jumpsuit för damer är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera stil, komfort och ansvar. Så lägg till den i din garderob nu!

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30406716-130907
Färg sandskal
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen