Ribbad T-shirt för kvinnor ARMEDANGELS Genevraa

Ribbad T-shirt för kvinnor ARMEDANGELS Genevraa

Börjar på: 481,81 kr

275,93 kr

-43%
Fall för den miljövänliga mjukheten i Genevraa ribbad T-shirt i lyocell-tencelblandning från Armedangels för kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 481,81 kr

275,93 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ribbad T-shirt för kvinnor ARMEDANGELS Genevraa

Genevraa Ribbad T-shirt i lyocellblandning från Armedangels är ett måste i varje kvinnas garderob. T-shirten är tillverkad av lyocellblandad tencel och erbjuder komfort, hållbarhet och stil.

Med sin standardpassform anpassar sig denna T-shirt till alla kroppsformer och met framhäver den feminina silhuetten. Det ribbade tyget ger en touch av textur och originalitet, medan det miljövänliga lyocell tencel-tyget känns mjukt och behagligt mot huden.

T-shirten Genevraa är det perfekta plagget för alla tillfällen. Bär den med jeans för en avslappnad look eller med en kjol för en mer elegant look, den passar alla stilar. 039;s tidlösa design gör den också till ett utmärkt tillskott i alla garderober. Den tidlösa designen gör den dessutom till ett plagg som kan bäras säsong efter säsong.

Genom att välja denna T-shirt väljer du också ett varumärke med ett engagemang för miljön. Armedangels är ett etiskt varumärke som använder hållbara, miljövänliga material i utformningen av sina kläder. Genom att köpa denna T-shirt bidrar du till en mer ansvarsfull konsumtion.

Standardklippt ribbad T-shirt i tencel-lyocellblandning Genevraa finns för kvinnor och är ett måste för alla som letar efter bekväma, slitstarka och moderiktiga kläder. Lägg till den i din kollektion nu och njut av dess tidlösa stil i många år framöver.

Mer information

Varumärke ARMEDANGELS
Tillverkarens SKU 30005344-2745
Färg sandsten melange
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen