Avslappnat linne för kvinnor ARMEDANGELS Minaami

Avslappnat linne för kvinnor ARMEDANGELS Minaami
Börjar på: 488,48 kr
Satsa på komfort och elegans med Minaami top i lyocell-tencelblandning från Armedangels, för lediga kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Börjar på: 488,48 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Avslappnat linne för kvinnor ARMEDANGELS Minaami

Minaami top från Armedangels är ett måste för alla kvinnor som vill ha komfort och en avslappnad stil. Den här toppen är tillverkad av en blandning av lyocell och tencel och är både mjuk och slitstark, vilket gör den till ett miljövänligt och etiskt val för din garderob.

Den avslappnade passformen ger en snygg och följsam silhuett som passar perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du bär den med jeans för en avslappnad look eller med en kjol för en elegantare look, kommer Minaami -toppen att passa alla dina humör.

Förutom att den är bekväm och mångsidig är den också designad för att framhäva den kvinnliga figuren. Den rundade urringningen och de korta ärmarna ger en feminin touch, medan höftlängden gör att du kan bära den med alla typer av strumpor. 039;Varumärket är känt för sitt engagemang för mode.

Varumärket Armedangels är känt för sitt engagemang för etiskt och hållbart mode. Genom att välja denna topp stödjer du miljövänlig produktion och rättvisa arbetsvillkor för textilarbetare.

Toppen Minaami finns i flera olika storlekar och anpassar sig till alla kroppsformer för att ge dig en perfekt passform. Det lätta tyget som andas garanterar också absolut komfort hela dagen.

Lägg till en touch av sofistikering och etisk medvetenhet i din garderob med Minaami -toppen från Armedangels. Ett moderiktigt och ansvarsfullt val för alla moderna kvinnor.

Mer information

Varumärke ARMEDANGELS
Tillverkarens SKU 30004693-2673
Färg grå grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen