T-shirt för kvinnor ARMEDANGELS Oneliaa Lovely Stripes

T-shirt för kvinnor ARMEDANGELS Oneliaa Lovely Stripes

Börjar på: 488,48 kr

294,19 kr

-40%
Ha en avslappnad, miljövänlig stil med Oneliaa Lovely Stripes T-shirt från Armedangels. 100% ekologisk bomull för kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 488,48 kr

294,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor ARMEDANGELS Oneliaa Lovely Stripes

"Loose fit T-shirt Aus Bio-Baumwaulle Oneliaa Lovely Stripes" frånArmedangels är ett måste för alla kvinnor som vill ha en avslappnad, etisk stil. Denna t-shirt är tillverkad av ekologisk bomull och erbjuder optimal komfort samtidigt som den respekterar miljön. 039.

Den randiga designen ger din outfit en modern och fräsch touch. Genom att välja denna t-shirt gör du också din del för planeten genom att välja ett naturligt, miljövänligt tyg. 039

Loose fit-t-shirten har en bekväm, lös passform som är perfekt för varma sommardagar. Den anpassar sig till alla kroppsformer och met framhäver elegant den feminina silhuetten. Den fina V-ringningen och de korta ärmarna ger din outfit en feminin touch.

Oavsett om det är för en avslappnad dag på stan eller en kväll med vännerna är denna t-shirt perfekt för alla tillfällen. 039;Para ihop den med jeans, ett par shorts eller ett par shorts. Kombinera med jeans och sneakers för en avslappnad look eller med kjol och sandaler för en mer elegant look.

Förutom att vara miljövänlig och trendig är denna t-shirt också rättvisemärkt. Genom att välja varumärket "Armedangels" stöder du etisk och ansvarsfull produktion samtidigt som du säkerställer oklanderlig kvalitet.

Unna dig "Loose fit T-shirt Aus Bio-Baumwaulle Oneliaa Lovely Stripes", ett måste för en avslappnad och ansvarsfull stil. Gör din del för miljön och etiskt mode genom att välja denna t-shirt frånArmedangels.

Mer information

Varumärke ARMEDANGELS
Tillverkarens SKU 30004255-2712
Färg dynamo blå-havremjölk
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen