Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Dankka

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Dankka

Börjar på: 1 346,57 kr

1 009,90 kr

-25%
Ta dig an väder och vind med stil i den vattentäta damjackan från Ragwear Dankka, som kombinerar kvalitet och funktionalitet för den moderna kvinnan.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 346,57 kr

1 009,90 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Dankka

Den vattentäta damjackan Ragwear Dankka är ett högkvalitativt plagg som kombinerar stil och funktionalitet för moderna kvinnor. Denna vattentäta jacka är designad av Ragwear, ett varumärke som är känt för sina hållbara och etiska kreationer, och är ett måste för regniga dagar.

Med sin eleganta design och feminina skärning kommer jackan Dankka att ge din garderob en trendig touch. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark, vilket ger dig optimal komfort utan att kompromissa med hållbarheten.

Tack vare sin vattentäta och ventilerande teknik håller jackan dig torr även i hällregn, samtidigt som huden kan andas. Dessutom har den en justerbar huva som skyddar dig mot regn och vind. Jackan är perfekt för utomhusaktiviteter och kommer att följa med dig på naturvandringar, ärenden eller helt enkelt på din dagliga pendling.

Jackan Dankka är också praktisk, med flera fickor med dragkedja för säker förvaring av dina viktigaste saker. Dess tidlösa stil och neutrala färg gör den till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad dag ute eller en kväll på stan.

Genom att välja den vattentäta damjackan Ragwear Dankka väljer du en etisk och ansvarsfull produkt. Varumärket Ragwearengage använder endast hållbara material och respekterar arbetstagarnas rättigheter i hela produktionskedjan.

Unna dig denna högkvalitativa vattentäta jacka och lägg till en touch av stil i din garderob samtidigt som du håller dig torr under regniga dagar. Beställ din vattentäta jacka för dam från Ragwear Dankka nu och njut av ett plagg som kombinerar mode och hållbarhet för moderna kvinnor.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2431-60007-2028
Färg blå marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1