Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Zuzka Plus

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Zuzka Plus

Börjar på: 1 469,00 kr

1 175,18 kr

-20%
Håll dig snygg och skyddad med den vattentäta damjackan Ragwear Zuzka Plus, ett måste för aktiva kvinnor som vill ha stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 469,00 kr

1 175,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Zuzka Plus

Den vattentäta damjackan Ragwear Zuzka Plus är den perfekta accessoaren för aktiva, stilmedvetna kvinnor, även under regniga dagar. Jackan är designad av Ragwear, ett varumärke som är känt för sina fashionabla kläder av hög kvalitet, och är en perfekt blandning av funktionalitet och stil.

Tack vare det feminina snittet och de omsorgsfulla detaljerna ger jackan Ragwear Zuzka Plus en elegant och modern look till alla som bär den. Det högkvalitativa vattentäta tyget ger optimalt skydd mot regn, medan det mjuka fleecefodret ger optimal komfort.

Jackan är också fullpackad med praktiska funktioner, som fickor med dragkedja för säker förvaring av dina tillhörigheter och en justerbar huva för extra skydd mot väder och vind. Med tvåvägsdragkedjan kan du dessutom reglera temperaturen så att den passar dina behov.

Oavsett om du idrottar utomhus, promenerar i stan eller bara pendlar till jobbet kommer jackan Ragwear Zuzka Plus att följa med dig i alla dina aktiviteter med stil och komfort. Den vattentäta jackan finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för alla moderna, aktiva kvinnor.

Unna dig denna vattentäta damjacka från Ragwear Zuzka Plus och möt regnet med stil och funktionalitet. Låt inte vädret förstöra din stil och välj detta viktiga plagg för kvinnors garderober. Med Ragwear är du redo att möta alla väder utan att kompromissa med din look.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2417-60005-5010
Färg mörk oliv
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1