Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Dankka Plus

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Dankka Plus

Börjar på: 1 469,00 kr

1 175,18 kr

-20%
Håll stilen i regnet med Ragwear Dankka Plus vattentät jacka för kvinnor. Ett måste från Ragwear.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 469,00 kr

1 175,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Dankka Plus

Den vattentäta damjackan Ragwear Dankka Plus är en perfekt blandning av stil och funktionalitet. Jackan tillverkas av modebranschens ledande varumärke Ragwear och erbjuder ultimat skydd mot väder och vind samtidigt som den har en trendig look -look.

Denna vattentäta jacka är speciellt utformad för kvinnor och är både lätt och slitstark, vilket gör den till det perfekta valet för alla dina utomhusäventyr. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både vind- och vattentät, så att du håller dig torr även i hällregn.

Men den här jackan är inte bara funktionell, den är snygg också. Med sin moderna, feminina design ger den en stilfull touch till alla outfits. Oavsett om du bär den för en vandring i bergen eller en dag ute på stan, kommer du säkert att bli uppmärksammad för din goda smak när det gäller mode.

Den vattentäta damjackan Ragwear Dankka Plus har också ett antal praktiska funktioner som gör den till ett klokt val för alla aktiva kvinnor. Den har en justerbar huva för extra skydd mot regn, samt fickor med dragkedja för att hålla dina viktigaste saker säkra.

Jackan finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en snygg men ändå funktionell vattentät jacka. Så tveka inte, köp din vattentäta damjacka från Ragwear Dankka Plus nu och var redo att möta alla väderförhållanden med stil.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2417-60001-2014
Färg indigoblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1