Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Zuzka

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Zuzka

Börjar på: 1 346,57 kr

1 077,24 kr

-20%
Känn dig säker och modern i regnet med den vattentäta damjackan Ragwear Zuzka, det perfekta valet för att kombinera stil och funktionalitet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 346,57 kr

1 077,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Zuzka

Den vattentäta damjackan Ragwear Zuzka är ett måste för alla kvinnor som letar efter den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Jackan är designad av Ragwear, ett varumärke som är känt för sitt engagemang för hållbar utveckling och sin unika design. Oavsett om du är i staden eller ute i naturen kommer denna vattentäta jacka att skydda dig mot väder och vind samtidigt som den ger dig en trendig och feminin look.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är 100 % vattentät tack vare sin polyuretanbeläggning. Den har även en justerbar huva och vattentät dragkedja för maximalt skydd mot regn. Det ventilerande tyget håller dig torr och bekväm, även under intensiva aktiviteter.

Men Ragwear Zuzka vattentät jacka för damer är inte bara funktionell, den är också snygg. Den eleganta, strömlinjeformade designen matchar alla outfits. Dessutom ger den smala passformen och feminina detaljer som fickor med lock och träknappar jackan en sofistikerad touch.

Oavsett om du är ute och shoppar i stan eller på en vandring i naturen kommer den här vattentäta jackan att följa med dig överallt. Den är lätt och enkel att packa ner i en ryggsäck, vilket gör den till ett perfekt val för resor. Dessutom finns den i en rad olika färger för att passa alla smaker.

Sammantaget är den vattentäta damjackan från Ragwear Zuzka ett måste för alla aktiva, stilmedvetna kvinnor. Med sin perfekta blandning av funktionalitet och mode kommer den att vara din perfekta allierade för att möta elementen med stil. Låt inte regnet förstöra din dag, välj den vattentäta jackan för kvinnor Ragwear Zuzka och var redo att möta alla väderförhållanden.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60020-6019
Färg curry
Färg Gul
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1