Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadis

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadis

Börjar på: 1 346,57 kr

1 077,24 kr

-20%
Håll dig torr med stil i den vattentäta damjackan Ragwear Monadis, designad av det hållbara modemärket Ragwear.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 346,57 kr

1 077,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadis

Upptäck den vattentäta jackan för kvinnor Ragwear Monadis, en nödvändighet för att möta elementen med stil och komfort. Jackan är designad av Ragwear och kombinerar perfekt funktionalitet och estetik för att ge dig optimalt skydd mot regn.

Den vattentäta jackan Ragwear Monadis är speciellt utformad för kvinnor och har en elegant, feminin skärning som framhäver din figur. Den eleganta, moderna designen kompletterar alla outfits, oavsett om du är ute på stan eller på en vandring i naturen.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och skyddar mot regn och fukt tack vare det vattentäta membranet som andas. Du håller dig torr samtidigt som svett transporteras bort för optimal komfort. Dessutom förhindrar de förseglade sömmarna att vatten tränger igenom för extra skydd.

Den vattentäta jackan Ragwear Monadis har en mängd praktiska funktioner, inklusive en justerbar huva för extra skydd, fickor med dragkedja för att hålla dina tillhörigheter säkra och justerbara manschetter för en anpassad passform. Så att du kan möta alla väder med tillförsikt.

Förutom att jackan är funktionell är den också miljövänlig. Den är tillverkad av återvunnet material och är en del av ett miljöansvarigt tillvägagångssätt för att begränsa vår påverkan på planeten. Så du kan vara både moderiktig och engagerad genom att bära den vattentäta jackan Ragwear Monadis.

Kort sagt, Ragwear Monadis vattentät jacka för damer är det perfekta valet för dig som vill skydda dig mot regn utan att göra avkall på stilen. Med sin feminina skärning, praktiska funktioner och engagemang för miljön kommer den här jackan att följa med dig på alla dina utomhusäventyr. Låt inte vädret stoppa dig, börja bära Ragwear Monadis vattentät jacka idag.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60018-6018
Färg sand
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1