Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadde

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadde

Börjar på: 1 469,00 kr

1 175,18 kr

-20%
Håll dig torr med stil i den vattentäta damjackan Ragwear Monadde, ett måste för varje kvinna.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 469,00 kr

1 175,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadde

Den vattentäta damjackan Ragwear Monadde är ett måste för alla kvinnor som vill ha ett snyggt skydd mot regnet. Jackan tillverkas av Ragwear, ett varumärke som är känt för sin etiska och ansvarsfulla inställning, och är en perfekt blandning av funktionalitet och stil.

Den är särskilt utformad för kvinnor och formar sig perfekt efter kroppen samtidigt som den ger optimal rörelsefrihet. Det vattentäta tyget av hög kvalitet ger ett effektivt skydd mot väder och vind, oavsett om du promenerar i staden eller vandrar i bergen.

Designen på den vattentäta damjackan Ragwear Monadde är både modern och tidlös. Den omsorgsfulla finishen och de subtila detaljerna gör den till en riktig tillgång i din garderob. Du kommer att kunna bära den till alla typer av outfits, från casual till dressad look.

Men det är inte allt: denna vattentäta jacka är också mycket praktisk. Den har flera fickor, perfekt för förvaring av nycklar, telefon och autres småsaker. Dessutom har den en justerbar huva så att du är helt skyddad från regn och vind.

Genom att välja Ragwear Monadde vattentät damjacka gör du också din del för planeten. Varumärket Ragwearengage använder hållbara, miljövänliga material vid tillverkningen av sina kläder. Så du kan bära denna jacka med stolthet och bidra till en mer ansvarsfull konsumtion.

Vänta inte längre med att unna dig denna vattentäta damjacka Ragwear Monadde, ett måste för alla aktiva, stilmedvetna kvinnor. Dess komfort, funktionalitet och design gör den till ett måste för stilfulla regniga dagar. Beställ den nu och gör den till din allierade för alla dina utomhusäventyr!

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60017-1010
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1