Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Nuggie Block

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Nuggie Block

Börjar på: 1 346,57 kr

1 077,24 kr

-20%
Håll dig torr och moderiktig med den vattentäta damjackan Ragwear Nuggie Block. Perfekt för äventyrare och fashionistas.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 346,57 kr

1 077,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Nuggie Block

Den vattentäta jackan för kvinnor Ragwear Nuggie Block är det perfekta valet för alla stilmedvetna äventyrare och fashionistas, även när det regnar! Jackan är tillverkad av Ragwear, ett varumärke som är känt för sina etiska och miljövänliga kläder, och är både snygg och praktisk.

Med sin feminina skärning och trendiga färger passar den till alla outfits och alla tillfällen. Oavsett om du är på väg ut på en vandring i naturen eller en dag på stan i regnet håller du dig torr och varm tack vare det vattentäta tyget och fleecefodret.

Den vattentäta damjackan Ragwear Nuggie Block är också mycket funktionell, med många fickor med dragkedja och en justerbar huva. Den är utformad för maximal komfort och skydd, även under de blötaste dagarna.

Förutom att vara praktisk och snygg är denna jacka också etisk. Ragwearengage har åtagit sig att skydda miljön och djurens välbefinnande, använda återvunna material och förbjudaorigine djurprodukter från sina kollektioner.

Med den vattentäta damjackan från Ragwear Nuggie Block är du garanterad att hålla dig torr samtidigt som du respekterar dina etiska värderingar. Så vänta inte längre med att lägga till detta viktiga plagg i din garderob! Välj en ekologiskt ansvarsfull stil med Ragwear.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60009-4064
Färg tegelröd
Färg Röd
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1