Shorts för kvinnor Ragwear Heeven Gots

Shorts för kvinnor Ragwear Heeven Gots

Börjar på: 673,23 kr

471,22 kr

-30%
Adoptera en trendig stil med damshortsen Ragwear Heeven Gots, en skapelse av det berömda märket Ragwear för den moderna kvinnan.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 673,23 kr

471,22 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för kvinnor Ragwear Heeven Gots

Damshortsen Ragwear Heeven Gots är ett måste för varje modemedveten kvinna. Shortsen är tillverkade av det ikoniska varumärket Ragwear och är bekväma, snygga och miljövänliga.

Shortsen är designade speciellt för kvinnor och har en smickrande skärning som framhäver dina feminina kurvor. De är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka att ta på och bekväma att bära.

Men det som gör dessa shorts riktigt speciella är att de är GOTS-certifierade (Global Organic Textile Standard). Det innebär att de är tillverkade av ekologisk bomull, odlad utan användning av kemikalier som är skadliga för planeten och din hud. Genom att välja dessa shorts gör du din del för miljön samtidigt som du håller dig snygg.

Designen på dessa shorts är också mycket trendig. Med sidofickor och resår i midjan är de både praktiska och snygga. Du kan bära dem med en skjorta för en avslappnad chic look look, eller med en crop top för en mer vågad stil.

Ragwear är ett varumärke som är känt för sitt engagemang för etiskt och hållbart mode. Genom att köpa dessa shorts stödjer du ett företag som bryr sig om miljön och sina anställdas välbefinnande.

Vänta inte längre och lägg till Ragwear Heeven Gots damshorts i din garderob idag. Med sin kvalitet, stil och positiva inverkan på planeten är det ett köp du inte kommer att ångra. Beställ dem nu och njut av allt de har att erbjuda!

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-50008-6018
Färg sand
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1