Långärmad T-shirt för kvinnor Ragwear Pinchi

Långärmad T-shirt för kvinnor Ragwear Pinchi

Börjar på: 612,01 kr

458,98 kr

-25%
Visa din feminina stil med den långärmade t-shirten Ragwear Pinchi. Ett avslappnat och trendigt måste från Ragwear.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 612,01 kr

458,98 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad T-shirt för kvinnor Ragwear Pinchi

Långärmad T-shirt för damer Ragwear Pinchi är ett måste i varje kvinnas garderob. Med sin avslappnade, trendiga stil är den perfekt för alla tillfällen. Denna t-shirt är tillverkad av det kända märket Ragwear och är en perfekt blandning av komfort och stil.

Denna t-shirt är speciellt designad för kvinnor och har långa ärmar som ger optimal täckning för svalare dagar. Den smala passformen framhäver din figur och ger dig rörelsefrihet. Du kan bära den med din favorit jeans för en avslappnad look, eller para ihop den med en kjol för en mer feminin look.

T-shirten Ragwear Pinchi är inte bara snygg, den är också miljövänlig. Den är tillverkad av hållbara och miljövänliga material och är perfekt för konsumenter som bryr sig om hur deras mode påverkar vår planet. Dessutom är den extremt bekväm tack vare det mjuka tyget som andas.

Varumärket Ragwear är känt för sina kvalitetskläder, och denna T-shirt är inget undantag. Den är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och är byggd för att hålla länge. Varje detalj är omsorgsfullt utformad, från varumärkeslogotypen på framsidan av T-shirten till de perfekt utförda sömmarna.

Oavsett om det är en avkopplande dag hemma eller en utekväll med vänner, kommer Ragwear Pinchi långärmad T-shirt för damer att vara din bästa allierade. Dess tidlösa design passar alla trender och du kommer att kunna bära den säsong efter säsong. Så tveka inte, lägg till den i din samling idag och njut av en bekväm och trendig stil på samma gång.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-25004-2014
Färg indigoblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång ärm
Antal per produkt 1