Kapuschongklänning för kvinnor Ragwear Chyca Gots

Kapuschongklänning för kvinnor Ragwear Chyca Gots

Börjar på: 795,66 kr

596,71 kr

-25%
Välj komfort och stil med hoodie-klänningen för kvinnor Ragwear Chyca Gots, ett måste för moderna kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 795,66 kr

596,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kapuschongklänning för kvinnor Ragwear Chyca Gots

Ragwear Chyca Gots sweatshirtklänning med huva för damer är både bekväm och moderiktig, designad för moderna kvinnor som söker stil och hållbarhet. Klänningen är tillverkad av det tyska märket Ragwear, som är känt för sitt etiska och miljövänliga mode, och är ett perfekt val för dig som vill kombinera mode och ansvar.

Sweatshirtklänningen har en enkel men elegant design, med en huva som skyddar mot kyla och praktiska fickor där du kan förvara dina viktigaste saker. Den har också en avslappnad passform som anpassar sig till alla kroppsformer och ger optimal komfort vid varje användning.

Men det som gör den här sweaterklänningen ännu mer speciell är att den är helt GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard). Med andra ord är den tillverkad av ekologiska material som respekterar både din hud och miljön. Så du kan vara säker på att du bär en kvalitetsklänning som inte innehåller några kemikalier som är skadliga för din hälsa.

Förutom att vara miljövänlig är denna sweatshirtklänning också mycket slitstark och hållbar. Du kommer att kunna bära den om och om igen utan att den försämras, vilket gör den till en smart investering för din garderob.

Kort sagt, Ragwear Chyca Gots sweatshirtklänning med huva för damer är ett måste för alla som vill kombinera stil, komfort och ansvar. Med Ragwear kan du vara säker på att du bär högkvalitativa, etiska kläder, samtidigt som du håller dig i framkant av modet. När du väl har provat den vill du inte vara utan den!

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-20034-2040
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1