T-shirt för kvinnor Hummel Active CO

T-shirt för kvinnor Hummel Active CO

Börjar på: 280,97 kr

240,08 kr

-15%
Upptäck komforten och den tidlösa stilen hos Hummel Active CO T-shirt för damer, ett märke som du har litat på i åratal.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 280,97 kr

240,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Hummel Active CO

T-shirten Hummel Active CO är ett måste för aktiva kvinnor som vill kombinera komfort och stil. Denna T-shirt är tillverkad av det kända märket Hummel och är designad för att möta behoven hos moderna, dynamiska kvinnor.

Med sin eleganta design och feminina skärning är denna T-shirt perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är för ett sportpass, en dag på kontoret eller en utekväll med vänner, kommer den att följa dig med stil och komfort.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och känns mjuk och lätt mot huden. Det andningsaktiva tyget håller dig sval även under de varmaste dagarna.

Hummel Active CO Women's T-shirt har också Hummel CO-teknik, som säkerställer optimal fukthantering för att hålla dig torr under dina fysiska aktiviteter. Så att du kan koncentrera dig helt på din prestation utan att oroa dig för att svettas.

Denna T-shirt finns i flera storlekar och anpassar sig till alla kroppsformer för att ge dig en perfekt passform. Den diskreta Hummel -logotypen som är broderad på bröstet ger plagget en modern och sofistikerad touch.

Oavsett om du är ett sportfan eller bara letar efter en bekväm, trendig T-shirt, är Hummel Active CO dam-T-shirt gjord för dig. Vänta inte längre och lägg till den i din garderob för en sportig, feminin look under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224500-8104
Färg brun
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen