Linne för kvinnor Columbia Windgates II Cropped

Linne för kvinnor Columbia Windgates II Cropped

Börjar på: 428,38 kr

301,05 kr

-30%
Upptäck Columbia Windgates II Cropped linne för damer, perfekt för en sportig, feminin stil med en lätt touch.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,38 kr

301,05 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne för kvinnor Columbia Windgates II Cropped

Linne för damer Columbia Windgates II Cropped är ett måste för alla aktiva kvinnor som vill ha bekväma och snygga kläder. Tillverkat av det välkända varumärket Columbia, kombinerar detta linne perfekt funktionalitet och estetik.

Linnet är feminint och elegant och har designats speciellt för att passa den kvinnliga kroppen. Den avklippta modellen met framhäver figuren och ger stor rörelsefrihet. Det är perfekt för sportaktiviteter, men också för avkopplande dagar ute eller på stan.

Detta linne är tillverkat av kvalitetsmaterial och ger optimal komfort hela dagen. Det lätta, ventilerande materialet transporterar effektivt bort fukt så att huden hålls torr, även under de varmaste dagarna. Dessutom ger den ärmlösa designen bättre luftcirkulation så att du håller dig sval och bekväm.

Linnet för kvinnor Columbia Windgates II Cropped har också Omni-Shade-teknik, som ger UPF 50+ solskydd för att skydda dig mot solens skadliga strålar. Så att du kan njuta av dina utomhusaktiviteter utan att oroa dig för solbränna.

Den snygga, moderna designen gör den också till ett mångsidigt plagg som du enkelt kan kombinera med olika outfits. Oavsett om du bär shorts, legging eller jeans, kommer detta linne att ge en touch av stil till din look.

Kort sagt, linnen för kvinnor Columbia Windgates II Cropped är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera komfort, funktionalitet och stil. Lägg till det i din garderob nu och dra nytta av alla dess egenskaper under dina dagliga eller sportaktiviteter. Lita på att Columbia förser dig med ett kvalitetsplagg designat för dagens dynamiska kvinnor.

Mer information

Varumärke Columbia
Tillverkarens SKU 1931861-010
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Crop top