Linne för kvinnor Only Laure

Linne för kvinnor Only Laure

Börjar på: 269,22 kr

162,33 kr

-40%
Sätt din stil med Only Laure linne för damer, ett måste från Only. Var unik och elegant.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 269,22 kr

162,33 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne för kvinnor Only Laure

Linne för kvinnor Only Laure är ett måste för varje kvinnas garderob. Detta linne är designat av det kända märket Only och kombinerar stil och komfort för alla tillfällen.

Tillverkat av kvalitetsmaterial är detta linne bekvämt att bära och anpassar sig perfekt till din figur. Det andningsaktiva léger -tyget håller dig sval och bekväm hela dagen.

Designen på detta linne är både enkel och elegant. V-ringningen och de smala axelbanden framhäver din urringning och dina axlar, medan den smala passformen framhäver dina feminina kurvor. Du kan bära den som den är på soliga dagar eller tillsammans med en kofta eller jacka för en elegantare look look.

Detta linne finns i en rad trendiga färger och passar tous varje stil och varje humör. Oavsett om du föredrar look avslappnad med jeans och sneakers eller mer sofistikerad med kjol och klackar, kommer detta linne att vara din modeallierade under alla omständigheter.

Perfekt för varma sommardagar, detta linne är också perfekt för sportaktiviteter tack vare sitt bekväma, andningsbara tyg. Oavsett om du gillar yoga, running eller fitness, kommer du att kunna röra dig fritt utan besväret med åtsittande kläder.

Detta linne för damer från Only Laure är ett måste i din klädkollektion. Det är mångsidigt, bekvämt och snyggt och kommer snabbt att bli ett måste i garderoben. Så vänta inte längre och unna dig detta kvalitetslinne för en trendig och feminin look under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15314684-4436241
Färg cloud dancer/multi leaf
Färg Flerfärgad
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen