Blus för kvinnor Only Carda Nina

Blus för kvinnor Only Carda Nina

Börjar på: 367,16 kr

275,33 kr

-25%
Unna dig en feminin och trendig look med blusen Only Carda Nina. Perfekt för alla tillfällen, det är upp till dig!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

275,33 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blus för kvinnor Only Carda Nina

Only Carda Nina damblus är ett elegant, feminint plagg som kommer att ge en touch av stil till alla outfits. Med sitt välkända varumärke, Only, kan du vara säker på kvaliteten och designen på denna blus.

Denna blus met är speciellt framtagen för kvinnor och framhäver den feminina silhuetten med en smal passform och subtila detaljer. Det lätta, flödande tyget erbjuder optimal komfort, men är ändå elegant och chic.

Designen på blusen Carda Nina är både klassisk och modern, med diskreta knappar framtill och en smickrande V-ringning. De långa ärmarna kan rullas upp för en mer avslappnad look eller lämnas som de är för en mer formell stil.

Blusen är mångsidig och kan bäras vid en mängd olika tillfällen, oavsett om det gäller jobbet, en utekväll med vänner eller en kväll på stan. Den är lätt att kombinera med dressade byxor för en professionell look eller med jeans för en avslappnad men sofistikerad look.

Varumärket Only är känt för sitt engagemang för etiskt och hållbart mode. Så den här blusen är inte bara snygg, den är också miljövänlig och miljövänlig.

Damblusen Only Carda Nina finns i en mängd olika färger och passar alla smaker och stilar. Oavsett om du föredrar klara, djärva färger eller mer neutrala, eleganta toner kommer du säkert att hitta det du letar efter i vårt urval.

Lägg till en touch av sofistikering till din garderob med damblusen Only Carda Nina. Skäm bort dig själv eller ge den i present till en speciell kvinna i ditt liv. Med denna blus är du säker på att göra ett uttalande varje gång du bär den. Beställ den nu och låt dig förföras av dess kvalitet och tidlösa stil.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15314331-4490469
Färg vit flamma scharlakansröd
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen