T-shirt för kvinnor Only Free Life

T-shirt för kvinnor Only Free Life

Börjar på: 330,43 kr

247,79 kr

-25%
Välj stil och komfort med Women's T-shirt Only Free Life, ett måste från Only för alla kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 330,43 kr

247,79 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Only Free Life

T-shirten Only Free Life är ett måste för alla kvinnor som söker komfort och stil. T-shirten är designad av det kända märket Only och är den perfekta symbolen föresprit:s frihet och femininitet.

T-shirts är en viktig del av varje garderob, men den här sticker ut med sin moderna, feminina skärning. Med sin rundade halsringning och korta ärmar framhäver den met figuren samtidigt som den är bekväm att bära. Oavsett om du planerar en avslappnad dag ute eller en kväll med vänner, kommer denna T-shirt att vara din följeslagare oavsett tillfälle.

Dam-T-shirt Only Free Life bär stolt varumärkets logotyp på bröstet, ett bevis på dess kvalitet och äkthet. Den är tillverkad i bomull av hög kvalitet och är mjuk och skön att bära. Dessutom har den en smal passform met som framhäver din figur samtidigt som du kan röra dig fritt.

T-shirten finns i många olika storlekar som passar alla kroppsformer och i en rad moderiktiga färger som matchar alla dina outfits. Oavsett om du föredrar starka färger eller mer neutrala toner finns det något för alla.

Genom att välja Only Free Life Women's T-shirt väljer du en kvalitetsprodukt som kommer att följa med dig på alla dina äventyr. Oavsett om det är en dag ute och shoppar i stan, en strandresa eller en natt på stan, kommer den att vara din oumbärliga modeallierade.

Unna dig Only Free Life Women's T-shirt nu och bli en del av Only community, där frihet och femininitet står högt i kurs. Missa inte säsongens måste-ha, beställ den nu och lägg till en touch av stil i din garderob!

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15285624-4215734
Färg molndansare
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen