Manchesterjacka för kvinnor Only Onldolly cc otw

Manchesterjacka för kvinnor Only Onldolly cc otw

Börjar på: 734,44 kr

587,53 kr

-20%
Dunjackan i manchester Only Onldolly cc otw är ett måste för kvinnor som vill ha en trendig och bekväm stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,44 kr

587,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Manchesterjacka för kvinnor Only Onldolly cc otw

Only Onldolly cc otw corduroy dunjacka för kvinnor är ett måste för alla kvinnor som letar efter den perfekta blandningen av komfort och stil. Dunjackan är designad av det välkända varumärket Only och har en feminin, smickrande passform som framhäver din figur. Den är tillverkad i manchestertyg av hög kvalitet och håller dig varm och bekväm hela vintern.

Dunjackan har dragkedja fram och praktiska fickor för småsaker. Den neutrala färgen gör den till ett mångsidigt val som enkelt matchar alla dina outfits. Oavsett om du bär den till avslappnade jeans eller en smart klänning kommer du alltid att se chic och trendig ut.

Förutom att vara praktisk är denna manchesterdunjacka också ett miljöansvarigt val. Onlyengage har åtagit sig att använda hållbara material och minska sin påverkan på miljön. Genom att köpa denna dunjacka hjälper du till att stödja ett mer hållbart mode.

Oavsett om du vill skydda dig mot kyla under dina utomhusaktiviteter eller lägga till en touch av stil i din garderob, är Only Onldolly cc otw corduroy dunjacka för kvinnor det perfekta valet. Skäm bort dig själv eller ge bort den i present till någon du tycker om, denna dunjacka kommer att tillfredsställa alla kvinnor som letar efter ett plagg som är både bekvämt och snyggt. Lita på kvaliteten och stilen hos Only och köp denna dunjacka idag!

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15266622-4024004
Färg porslin
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen