Jeans för kvinnor Only Onlana

Jeans för kvinnor Only Onlana

Börjar på: 281,46 kr

186,82 kr

-34%
Välj den tidlösa stilen på jeans Only Onlana , favoritmärket för fashionistas som letar efter en trendig look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 281,46 kr

186,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jeans för kvinnor Only Onlana

jeans Only Onlana för damer är ett måste i din garderob! Denna jeans är designad av Only och är speciellt framtagen för kvinnor som vill kombinera komfort och stil i sina vardagsoutfits.

Tillverkad av en blandning av bomull och elastan, denna jeans har en smal passform som kramar de feminina kurvorna perfekt. Stretchtyget gör att du kan röra dig fritt och hålla dig bekväm hela dagen.

Designen på jeans Only Onlana är både elegant och tidlös. Den mörkblå färgen gör den lätt att matcha med alla dina outfits. Oavsett om det är för en avslappnad dag ute eller en elegantare kväll, kommer denna jeans att vara din bästa allierade. Du kan bära den med en t-shirt för en avslappnad look eller med en blus för en mer sofistikerad look.

Denna jeans Only för damer har också trendiga detaljer som skiljer den från autres -modellerna. Dessa inkluderar bleka effekter på låren och slitna detaljer på bakfickorna. Dessa små detaljer ger en touch av karaktär till denna jeans och gör den unik i sitt slag.

Förutom att vara snygg och trendig är denna jeans Only Onlana också mycket praktisk. Den har fyra fickor, varav två på framsidan och två på baksidan, så att du kan hålla ordning på dina vardagsprylar. Dragkedjan och knappen framtill garanterar perfekt passform och enkel påtagning.

jeans finns i flera olika storlekar och anpassar sig till alla kroppsformer för optimal komfort. Oavsett om du är kort eller lång hittar du garanterat den storlek som passar dig.

Kort sagt, jeans Only Onlana är ett måste i din garderob. Den kombinerar komfort, elegans och funktionalitet för en perfekt look under alla omständigheter. Så vänta inte längre, lägg den i din varukorg och låt dig förföras av denna kvalitet jeans från Only.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15231677-3711699
Färg mörk mellanblå jeans
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)