Vävd kortärmad omlottklänning för kvinnor Only Onlolivia

Vävd kortärmad omlottklänning för kvinnor Only Onlolivia

Börjar på: 360,03 kr

199,41 kr

-45%
Upptäck komforten och elegansen i den vävda omlottklänningen Only Onlolivia med korta ärmar, perfekt för den moderna kvinnan.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 360,03 kr

199,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vävd kortärmad omlottklänning för kvinnor Only Onlolivia

Denna kortärmade vävda omlottklänning för kvinnor Only Onlolivia är ett måste för varje tillfälle. Den är designad av Only och förkroppsligar både elegans och enkelhet, egenskaper som är kärnan i varumärket. Med sitt lätta, böljande tyg är klänningen perfekt för varma sommardagar.

Den smickrande omlottskärningen framhäver din silhuett genom att betona midjan och skapa en vacker V-form vid halsringningen. De korta ärmarna ger klänningen en lätt och fräsch touch, medan det vävda tyget ger en subtil och raffinerad textur.

Klänningen är också mycket mångsidig, så du kan bära den en dag på kontoret med ett par klackar och en jacka blazer, eller med sandaler och en stråhatt för en resa till stan eller en eftermiddag på stranden. Den är perfekt för alla tillfällen och alla stilar.

Klänningen är inte bara elegant, den är också mycket bekväm att bära. Det lätta, böljande tyget gör att du kan röra dig fritt och samtidigt sitta bekvämt. Dessutom gör den omlottskärande passformen att du kan anpassa klänningen efter dina önskemål, för en perfekt passform.

Only är kända för sina kvalitetskläder, och den här klänningen är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Den tidlösa designen gör den till en klok investering för din garderob.

Klänningen finns i flera olika storlekar och i en elegant enfärgad modell som passar alla kroppsformer och smaker. Oavsett om du letar efter en outfit för en speciell händelse eller bara en bekväm klänning för vardagen, är den vävda kortärmade omlottklänningen för kvinnor Only Onlolivia ett perfekt val.

Så vänta inte längre, lägg till den här klänningen i din klädkollektion nu. Med Only kan du vara säker på att hitta kvalitativa, eleganta och bekväma kläder som speglar din personliga stil. Beställ nu och njut av denna trendiga klänning för alla kommande tillfällen.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15206407-3900130
Färg grönskande grönska
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)