Uppsättning med 2 damshorts Only Onllive love city

Uppsättning med 2 damshorts Only Onllive love city

Börjar på: 244,73 kr

183,52 kr

-25%
2-pack lårhöga stövlar för damer Only Onllive Love City: elegans och komfort för moderna kvinnor. Upptäck dem nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,73 kr

183,52 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Uppsättning med 2 damshorts Only Onllive love city

Upptäck komfort och stil med detta set med 2 cykelbyxor för damer Only Onllive love city. Dessa shorts är designade av det kända märket Only och är speciellt framtagna för kvinnor som gillar att kombinera mode och funktionalitet. Med sin smickrande silhuett och moderna design är dessa shorts perfekta för alla tillfällen.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och känns mjuka och lätta mot huden. Den smala passformen met framhäver dina feminina kurvor och ger dig maximal rörelsefrihet. Det elastiska midjebandet anpassar sig perfekt efter din form för en bekväm passform hela dagen.

2-pack Only Onllive love city shorts är det perfekta valet för aktiva, dynamiska kvinnor. Oavsett om det är en hektisk dag på jobbet eller en utekväll med vänner, kommer dessa shorts att hålla dig sällskap med stil. Deras "love city"-motiv ger din outfit en modern och feminin touch.

Med dessa vadarbyxor för damer från Only kan du skapa en mängd olika looks. Kombinera dem med en t-shirt och sneakers för en avslappnad look look, eller med en skjorta och klackar för en mer elegant stil. Möjligheterna är oändliga!

Kort sagt, setet med 2 vadarbyxor för damer från Only Onllive love city är ett måste i varje kvinnas garderob. Med sin överlägsna kvalitet och trendiga design erbjuder dessa vadarbyxor både komfort och stil. Så lägg till dem i din samling nu!

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15180382-3704003
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen