Lättviktsrock för kvinnor Only Onlsedona Otw

Lättviktsrock för kvinnor Only Onlsedona Otw

Börjar på: 660,17 kr

340,71 kr

-48%
Håll dig snygg och varm denna season med Only's Onlsedona Otw lättviktsrock för kvinnor. Lyft din garderob now!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 660,17 kr

340,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Lättviktsrock för kvinnor Only Onlsedona Otw

Den lätta damkappan Only Onlsedona Otw är ett måste för alla kvinnor som vill vara eleganta och bekväma under alla omständigheter. Designad av märket Only, kombinerar denna kappa stil och funktionalitet för att skapa ett måste för din garderob.

Kappan är tillverkad i ett högkvalitativt, lättviktigt tyg som ger en mjuk och bekväm känsla samtidigt som det är väderbeständigt. Den smala passformen framhäver din silhuett och ger dig stor rörelsefrihet. Så du kan röra dig enkelt samtidigt som du är skyddad mot kyla och vind.

Den eleganta, tidlösa designen gör den här kappan till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om du bär den på jobbet, ute med vännerna eller på en promenad på stan kommer den att ge din outfit en sofistikerad touch. Den neutrala färgen matchar alla outfits och ståkragen ger en extra touch av värme och komfort.

Men det är inte allt: den här kappan är också fullpackad med praktiska funktioner. De två sidofickorna håller händerna varma eller rymmer småsaker. Dragkedjan fram är lätt att manövrera och du kan justera midjan tack vare det avtagbara bältet.

Allt som allt är Only Onlsedona Otw lättviktsrock för damer ett måste för alla moderna, eleganta kvinnor. Oavsett om det är för sin tidlösa stil, exceptionella kvalitet eller praktiska funktion, kommer den att förföra dig och följa med dig på alla dina äventyr. Så lägg till den i din kollektion idag!

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15142911-4033810
Färg varm kolasås
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)