T-shirt för kvinnor Alpha Industries Basic Camo

T-shirt för kvinnor Alpha Industries Basic Camo

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

-20%
Satsa på en urban stil med denna camo T-shirt för kvinnor från Alpha Industries. Vanlig passform i bomull för en trendig vardagslook på look.

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Alpha Industries Basic Camo

Basic T Camo Print från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till alla kvinnors garderob. Denna t-shirt med normal passform är tillverkad av 100% bomull, vilket garanterar komfort och andningsförmåga hela dagen lång.


Med en klassisk rund halsringning är denna t-shirt mångsidig och kan bäras med vilken outfit som helst. Det främsta kännetecknet är kamouflagetrycket på bröstet, som ger en touch av djärvhet och stil. Oavsett om du vill göra ett djärvt uttalande eller bara lägga till lite stil till din ensemble, är denna t-shirt det perfekta valet.


Basic T Camo Print har en flaggetikett på vänster ärm, vilket visar varumärkets känsla för detaljer och engagemang för kvalitet. Ribbade muddar i nacken ger perfekt passform, medan den röda randen på insidan ger en färgklick och en unik touch.


Med en vikt på 160 g/m² ger denna t-shirt den perfekta balansen mellan hållbarhet och komfort. Den är tillräckligt lätt för att hålla dig sval under de varmare månaderna, men tillräckligt stark för att tåla vardagens slitage. Oavsett om du springer ärenden, träffar vänner eller bara kopplar av hemma är den här skjortan ett pålitligt val.


Alpha Industries Basic T är känt för sina högkvalitativa produkter, och Basic T Camo Print är inget undantag. Tillverkad med precision och uppmärksamhet på detaljer, kommer denna t-shirt att förbättra din stil och stå emot tidens test.


Varumärkets engagemang för excellens är tydligt i varje point och varje söm, vilket gör denna t-shirt till ett måste för modemedvetna kvinnor.


Sammanfattningsvis är Basic T Camo Print från Alpha Industries ett mångsidigt och snyggt tillskott i alla kvinnors garderober. Med sin normala passform, sköna bomullstyg och iögonfallande kamouflagetryck är denna t-shirt perfekt för att ge en touch av originalitet till alla outfits. Varumärkets engagemang för kvalitet är tydligt i varje detalj, vilket gör denna t-shirt till ett pålitligt och modernt val.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146060-03
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1