Sweatshirt för kvinnor Alpha Industries Essentials RL

Sweatshirt för kvinnor Alpha Industries Essentials RL

Börjar på: 979,42 kr

685,59 kr

-30%
Håll dig i trenden med Alpha Industries Essentials RL sweatshirt för damer - bekväm, snygg och en modefaktor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,42 kr

685,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt för kvinnor Alpha Industries Essentials RL

Upptäck komforten och den tidlösa stilen i denna sweatshirt för damer Alpha Industries Essentials RL. Tillverkad av det kända märket Alpha Industries, är denna sweatshirt ett måste för alla kvinnor som letar efter ett plagg som är både moderiktigt och funktionellt.

Sweatshirten är speciellt designad för kvinnor och har en perfekt passform tack vare sin feminina skärning. Det mjuka, bekväma tyget sveper in dig i värme under kyliga dagar, samtidigt som det låter huden andas.

Den klassiska designen på denna sweatshirt förstärks av den ikoniskaAlpha Industries-logotypen, vilket ger din outfit en touch av urban stil. Med rund halsringning och ribbade muddar är denna sweatshirt både snygg och avslappnad, perfekt för alla tillfällen.

Oavsett om du springer ärenden eller kopplar av hemma, kommer denna sweatshirt att hålla dig bekväm och modern hela dagen lång. Den är också perfekt för utomhusaktiviteter, med en justerbar huva som skyddar dig mot väder och vind.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge och hålla sig i gott skick, även efter många tvättar. Den är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för din garderob.

Den här sweatshirten finns i en mängd snygga färger och passar alla stilar och preferenser. Oavsett om du bär den till avslappnade jeans eller en elegantare kjol kommer den att ge en stilfull touch till alla outfits.

Missa inte chansen att unna dig Alpha Industries Essentials RL sweatshirt för damer, det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter något som är både bekvämt och trendigt. Beställ den nu och lägg till ett kvalitetsplagg i din garderob.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146030-03
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen