Leggings för kvinnor Under Armour Favorite Wordmark

Leggings för kvinnor Under Armour Favorite Wordmark

Börjar på: 420,19 kr

326,67 kr

-22%
Upptäck den oöverträffade komforten och stilen hos legging Under Armour Favorite Wordmark för kvinnor. Håll dig aktiv och snygg med Under Armour.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 420,19 kr

326,67 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Leggings för kvinnor Under Armour Favorite Wordmark

legging women's Under Armour Favorite Wordmark är det perfekta valet för kvinnor som vill kombinera komfort och stil i sina sportkläder. Varumärket Under Armour är känt för sina kvalitetskläder, designade för att uppfylla behoven hos de mest krävande idrottsmän och kvinnor.

Denna legging är speciellt utformad för kvinnor, med en skärning och material som formar sig perfekt efter den kvinnliga kroppen. Den har ett elastiskt midjeband för en åtsittande passform och en ankellängd för en elegant, feminin silhuett.

Denna legging är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort tack vare det mjuka, stretchiga tyget. Den har också Moisture Transport-teknik frånUnder Armour, som transporterar bort svett för att hålla dig torr och bekväm under dina mest intensiva träningspass.

Förutom att vara funktionell är denna legging också snygg. Dess design med Under Armour -logotypen i guldbokstäver på höger ben ger en touch av elegans till dina sportkläder. Så att du kan vara bekväm och snygg i alla situationer, oavsett om du är på gymmet eller ute på stan.

Oavsett om du gillar yoga, löpning eller någon annan fysisk aktivitet, kommer denna legging att vara med dig varje steg på vägen tack vare sin smala passform och rörelsefrihet. Den är också perfekt för avkopplande dagar ute, tack vare sin oöverträffade komfort.

Kort sagt, Under Armour Favorite Wordmark women's legging är ett måste för alla aktiva, stilmedvetna kvinnor. Med dem kan du träna med självförtroende och se sportig och feminin ut. Så vänta inte längre och unna dig denna kvalitet legging från Under Armour.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1356403-001
Färg svart/vit/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)