Sandaler för kvinnor Buffalo Kya Bow - Vegan Satin

Sandaler för kvinnor Buffalo Kya Bow - Vegan Satin

Börjar på: 1 591,55 kr

1 273,24 kr

-20%
Unna dig den eleganta, etiska stilen från Buffalo med Kya Bow-sandalerna i vegansk satin för damer.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 591,55 kr

1 273,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Kya Bow - Vegan Satin

Upptäck Buffalo Kya Bow - Vegan Satin damsandaler, det nya trendiga tillskottet från Buffalo. Dessa sandaler är designade för moderna kvinnor som bryr sig om miljön och kombinerar stil och etik tack vare det veganska satintyget.

Sandalernas design är både elegant och avslappnad, med en touch av femininitet tack vare den dekorativa rosetten framtill. De är också bekväma, med en mjuk, vadderad innersula för optimalt stöd hela dagen.

Sandalerna tillverkas av Buffalo, ett varumärke som är känt för sin expertis och sitt engagemang för hållbart mode, och de är ett måste för alla kvinnor som vill ha en sko som är både estetiskt tilltalande och miljövänlig.

Oavsett om du bär dem med en avslappnad outfit för en dag på stan eller med en elegant klänning för en kväll ute, är dessa sandaler lämpliga för alla tillfällen. Deras sobra, tidlösa färg gör dem till en enkel accessoar som matchar alla dina outfits.

Genom att välja dessa damsandaler från Buffalo Kya Bow - Vegan Satin, gör du din del för planeten utan att offra din stil. Unna dig lyxen av bekväma och moderiktiga kvalitetsskor samtidigt som du stöder en sak som ligger dig varmt om hjärtat.

Missa inte chansen att äga dessa unika sandaler, som endast finns på Buffalo. Unna dig själv och lägg till en touch av etik i din garderob med damsandaler från Buffalo Kya Bow - Vegan Satin. Dina fötter och vår planet kommer att tacka dig.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1291547
Färg elfenben
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen