Jumpsuit i denim för kvinnor Wrangler Racer Cat Suit Indigo Wranch

Jumpsuit i denim för kvinnor Wrangler Racer Cat Suit Indigo Wranch

Börjar på: 1 407,30 kr

906,32 kr

-36%
Välj den tidlösa stilen på Wrangler Racer Cat Suit denim jumpsuit för kvinnor, ett måste på Wrangler.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 407,30 kr

906,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jumpsuit i denim för kvinnor Wrangler Racer Cat Suit Indigo Wranch

Jumpsuiten i denim för kvinnor från Wrangler Racer Cat Suit Indigo Wranch är det perfekta plagget för alla kvinnor som vill kombinera stil och komfort. Med det ikoniska märket Wrangler är denna jumpsuit ett måste för varje fashionista.

Den här denimjumpsuiten är tillverkad av högkvalitativ denim och är både slitstark och mjuk vid beröring. Den smickrande passformen framhäver alla feminina silhuetter, medan den klassiska indigofärgen ger en tidlös touch till din garderob.

Jumpsuiten Wrangler Racer Cat Suit Indigo Wranch har designats speciellt för moderna, aktiva kvinnor. Dess mångsidiga stil gör den till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad dag på stan eller en utekväll med vänner. Du kan bära den med sneakers för en avslappnad look look, eller med klackar för en mer elegant touch.

Den här denimjumpsuiten är inte bara estetiskt tilltalande, den erbjuder också enastående komfort. Stretchtyget ger dig stor rörelsefrihet, medan den smala passformen omfamnar dina kurvor perfekt. Du kommer att känna dig bekväm och självsäker hela dagen.

Med dragkedja fram och praktiska fickor kombinerar Wrangler Racer Cat Suit Indigo Wranch denimjumpsuit för damer stil och funktionalitet. Du kommer att kunna stuva undan dina små nödvändigheter samtidigt som du lägger till en modern touch till din outfit.

Oavsett om du letar efter en avslappnad look för helgen eller en mer sofistikerad look för kontoret, kommer Wrangler Racer Cat Suit Indigo Wranch denimjumpsuit för kvinnor att vara din modeallierade. Dess tidlösa stil och oklanderliga kvalitet gör den till en varaktig investering i din garderob.

Så vänta inte längre, lägg till denimjumpsuiten för kvinnor Wrangler Racer Cat Suit Indigo Wranch till din samling av kläder! Med sitt välkända varumärke och mångsidiga stil kan du inte gå fel med detta plagg från Wrangler. Beställ den idag och gör ett stänk varje gång du bär den.

Mer information

Varumärke Wrangler
Tillverkarens SKU 112351045
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen