Stickad sweatshirt med huva för kvinnor Cream Ever

Stickad sweatshirt med huva för kvinnor Cream Ever

Börjar på: 1 468,51 kr

796,27 kr

-46%
Stickad huvtröja för damer Cream Ever: Cream-varumärkets komfort och stil i en trendig, feminin look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 468,51 kr

796,27 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stickad sweatshirt med huva för kvinnor Cream Ever

Cream Ever stickad huvtröja för damer är ett måste för alla kvinnor som letar efter något som är både bekvämt och snyggt. Denna sweatshirt är designad av det kända märket Cream och är en riktig juvel inom dammode.

Den är tillverkad av högkvalitativt stickat tyg och känns mjuk och varm så snart du tar på dig den. Den är perfekt för kyliga höst- eller vinterdagar och kommer att vara din allierade för att möta de kallaste temperaturerna samtidigt som du håller dig snygg.

Sweatshirtens design är både enkel och sofistikerad. Den tidlösa krämfärgen passar perfekt till alla outfits, oavsett om de är avslappnade eller dressade. Den smala passformen framhäver din figur och ger dig stor rörelsefrihet.

Detaljen som gör hela skillnaden? Den stickade huvan, som ger den här sweatshirten en modern och karaktärsfull touch. Den skyddar dig också mot vind och regn, så du kan bära den under alla omständigheter.

Oavsett om du är ute på stan eller på landsbygden, kommer Cream Ever Women's Knitted Hoodie att ta dig ut med stil. Den passar perfekt med jeans och sneakers för en avslappnad look look, eller med en kjol och ankelstövlar för en mer chic stil.

Denna sweatshirt finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste i din garderob. Oavsett om du är en fashionista eller bara letar efter något bekvämt att ha på dig på dina lediga dagar, kommer Cream Ever stickad huvtröja för kvinnor att uppfylla alla dina förväntningar.

Så gå vidare och lägg till den här huvtröjan i din samling. Med sin exceptionella kvalitet och tidlösa design kommer den snabbt att bli ett måste i din garderob. Beställ den nu och få en stil som är både trendig och bekväm med Cream.

Mer information

Varumärke Cream
Tillverkarens SKU 10613134-120601
Färg äggtoddy
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1