Kimono för kvinnor Cream Kamila

Kimono för kvinnor Cream Kamila

611,52 kr

458,61 kr

-25%
Välj elegans och komfort med kimonon för kvinnor Cream Kamila, ett måste från Cream.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Kimono för kvinnor Cream Kamila

Cream Kamila kimono för kvinnor är en perfekt blandning av stil och komfort. Denna kimono är designad av varumärket Cream och är ett måste i varje elegant, modern kvinnas garderob.

Med sin smidiga skärning och tidlösa krämfärg ger kimonon en sofistikerad touch till alla outfits. Oavsett om det är för en elegant kväll eller en avslappnad dag ute, är den perfekt för alla tillfällen.

Kimonon är ett traditionellt japanskt plagg som har tagit sig över gränserna och blivit ett måste i den västerländska modevärlden. Och med Cream Kamila kimono för damer kan du vara säker på att du bär ett kvalitetsplagg, designat med oklanderlig uppmärksamhet på detaljer och finish.

Denna kimono är tillverkad av mjuka, lätta tyger och är inte bara bekväm att bära, den är också mycket behaglig att ta på. V-ringningen och de vida ärmarna ger en touch av femininitet och lätthet till ensemblen.

Damkimonon Cream Kamila kan bäras på många olika sätt för att passa din personliga stil. Du kan bära den öppen över en outfit eller knyta den i midjan för att skapa en smalare silhuett. Den är också perfekt för soliga dagar då du kan byta ut din vanliga jacka mot denna eleganta kimono.

Den här kimonon är gjord för kvinnor, av kvinnor, och passar alla kroppsformer. Oavsett om du är kort eller lång, smal eller kurvig, kommer den att framhäva din figur och få dig att känna dig vacker och självsäker.

Förutom att vara ett trendigt plagg är Cream Kamila women's kimono också miljövänlig.engage De material som används är hållbara och varumärket Cream har åtagit sig att minska sin påverkan på miljön genom att använda ansvarsfulla produktionsprocesser.

Oavsett om du vill lägga till en touch av sofistikering till din outfit eller känna dig bekväm samtidigt som du är elegant, är Cream Kamila damkimono det perfekta valet. Så vänta inte längre, lägg till den i din garderob idag och låt dig förföras av dess tidlösa stil och exceptionella kvalitet.

Mer information

Varumärke Cream
Tillverkarens SKU 10612686-105978
Färg mörkblått tryck
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1