Blus för kvinnor Cream Rola

Blus för kvinnor Cream Rola

Börjar på: 978,80 kr

265,79 kr

-73%
Unna dig själv elegans och komfort med damblusen Cream Rola från Cream. Ett måste för varje kvinna!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 978,80 kr

265,79 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blus för kvinnor Cream Rola

Damblusen Cream Rola är ett måste för alla kvinnor som vill ha något både elegant och bekvämt. Tillverkad av det kända märket Cream, är denna blus en symbol för kvalitet och tidlös stil.

Blusen Cream Rola är designad speciellt för kvinnor och är en riktig modepärla. Den eleganta, feminina designen gör den till ett mångsidigt plagg som kan bäras vid en mängd olika tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute med vänner, kommer denna blus att vara din allierade för en chic och sofistikerad look.

Stilen på blusen Cream Rola är både klassisk och modern. Den något smala passformen framhäver din figur samtidigt som den erbjuder optimal komfort. De långa ärmarna ger en sofistikerad touch, medan den runda halsringningen skapar en delikat, feminin look. Halsringningen är utsmyckad med en fin spetsdetalj som ger blusen en charmig touch.

Tyget som används för att tillverka Cream Rola blusen är av högsta kvalitet. Det är mjukt och lätt, känns skönt mot huden och ger rörelsefrihet. Blusens krämfärgade färg ger din outfit en touch av mjukhet och lyster, perfekt för vår- och sommarsäsongen.

Blusen Cream Rola är också lätt att matcha. Du kan bära den instoppad i en kjol eller byxor för en mer chic look look, eller låta den vara lös över jeans för en mer avslappnad stil. Lägg till en jacka eller kofta för en elegantare look, eller bär den som den är för en lättare look.

Förutom sin eleganta stil är blusen Cream Rola också mycket lätt att ta hand om. Den kan tvättas i maskin och behåller sin form och färg tvätt efter tvätt. Den blir inte lätt skrynklig, vilket gör den till det perfekta valet för upptagna, aktiva kvinnor.

Unna dig Cream Rola blusen från Cream och lägg till en touch av sofistikerad stil i din garderob. Oavsett om du är affärskvinna, en modern mamma eller en fashionista, kommer denna blus att vara din allierade för en trendig och feminin look under alla omständigheter. Vänta inte längre - beställ din blus nu på Cream Rola!

Mer information

Varumärke Cream
Tillverkarens SKU 10611720-120601
Färg äggtoddy
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1