Byxor för kvinnor KAFFE Lea Rivet

Byxor för kvinnor KAFFE Lea Rivet

Börjar på: 1 101,23 kr

602,22 kr

-45%
Välj elegans och komfort med våra dambyxor KAFFE Lea Rivet. Ett tidlöst plagg från KAFFE.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 101,23 kr

602,22 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Byxor för kvinnor KAFFE Lea Rivet

Dambyxorna KAFFE Lea Rivet är det perfekta valet för kvinnor som vill ha eleganta och bekväma byxor. Med sin tidlösa stil och smickrande skärning är dessa byxor ett måste i varje kvinnas garderob.

Byxorna tillverkas av KAFFE, ett varumärke som är känt för sin expertis inom kvalitetskläder, och är utformade för att erbjuda optimal komfort samtidigt som de förstärker den feminina silhuetten. Oavsett om du bär dem på jobbet, för en utekväll eller en avslappnad dag på stan, kommer du alltid att se smart ut och känna dig bekväm.

Dambyxorna KAFFE Lea Rivet har nitdetaljer som ger den klassiska designen en subtil touch av modernitet. Den omsorgsfulla finishen och de oklanderliga sömmarna är ett bevis på varumärkets känsla för detaljer och garanterar ett kvalitetsplagg som kommer att hålla länge.

Byxorna finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppstyper och är perfekta för kvinnor i alla former och storlekar. Den raka skärningen och höga midjan framhäver de feminina kurvorna samtidigt som den ger optimal komfort.

Byxorna är tillverkade av en högkvalitativ tygblandning som känns mjuk och behaglig att bära. Den tidlösa färgen gör dem till en självklarhet i garderoben och enkla att matcha medautres kläder och accessoarer.

Oavsett om du letar efter byxor för jobbet, för att gå ut på stan eller för speciella tillfällen, kommer KAFFE Lea Rivet dambyxor att uppfylla alla dina förväntningar. Så lägg till dessa byxor i din klädkollektion för en chic och elegant look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke KAFFE
Tillverkarens SKU 10508120-190414
Färg Skogens natt
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1