Linne för kvinnor Vero Moda Jane

Linne för kvinnor Vero Moda Jane

Börjar på: 244,60 kr

156,58 kr

-36%
Välj elegans med linnet för damer Vero Moda Jane. Den smala passformen och trendiga designen gör det till ett feminint måste!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,60 kr

156,58 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne för kvinnor Vero Moda Jane

Damlinnet Vero Moda Jane är ett måste i varje kvinnas garderob. Med sin smala passform och eleganta design framhäver det met din figur samtidigt som det erbjuder optimal komfort.

Detta linne är tillverkat av det berömda märket Vero Moda, känt för sina kvalitetskläder, och är perfekt för alla kvinnor som letar efter en mångsidig och trendig topp.

Den neutrala, tidlösa färgen passar alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret, en kväll ute med vänner eller en promenad på stan. Du kan bära den på egen hand på sommaren eller under en jacka på hösten för en mer sofistikerad look.

Damlinnet Vero Moda Jane är tillverkat av mjuka, lätta material för optimal komfort hela dagen. Det högkvalitativa tyget garanterar också hållbarhet och motståndskraft mot slitage, så att du kan njuta av det under lång tid framöver.

Den tidlösa designen förstärks av fina detaljer, som de korsade banden baktill, som ger linnet en touch av femininitet och originalitet. Den smala passformen met framhäver dessutom dina kurvor med elegans.

Linnet för damer Vero Moda Jane är en riktig garderobsfavorit, både bekväm och elegant. Så lägg till det i din kollektion redan idag!

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10314835-4569069
Färg månrock
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS
Antal per produkt 1