Jacka för kvinnor Vero Moda Jose

Jacka för kvinnor Vero Moda Jose

Börjar på: 612,01 kr

458,98 kr

-25%
Visa upp din stil med damjackan Vero Moda Jose, signerad av det kända märket Vero Moda. Elegans och modernitet garanterat!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,01 kr

458,98 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jacka för kvinnor Vero Moda Jose

Upptäck damjackan Vero Moda Jose, ett måste från Vero Moda för alla kvinnor som vill ha en modern och trendig stil. Jackan är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och kombinerar komfort och elegans för en perfekt outfit för alla tillfällen.

Jackans design är både enkel och sofistikerad, med en smal passform som framhäver din feminina silhuett. Finishen är oklanderlig, ett bevis på varumärkets expertis Vero Moda. Denna jacka är ett riktigt måste för alla fashionistas som vill lägga till en touch av chic till sin garderob.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och lätt mot huden, vilket ger optimal komfort hela dagen. Den har också praktiska detaljer som sidofickor och dragkedja, vilket ger både funktion och stil.

Jackan är mångsidig och lätt att matcha och passar för alla tillfällen. Du kan bära den en dag på kontoret, en kväll ute med vänner eller till och med på en promenad på stan. Den passar perfekt till en klänning, byxor eller jeans, så att du kan skapa en mängd olika looker.

Varumärket Vero Moda är känt för sitt engagemang för etiskt och hållbart mode. Genom att välja den här jackan hjälper du till att stödja detta initiativ samtidigt som du lägger till ett tidlöst plagg i din garderob. Så vänta inte längre, unna dig Vero Moda Jose damjacka och låt dig charmas av dess unika stil och oklanderliga kvalitet.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10300938-4384505
Färg bistre
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen