Cargo-byxor för kvinnor Vero Moda Mivy

Cargo-byxor för kvinnor Vero Moda Mivy

Börjar på: 550,80 kr

307,66 kr

-44%
Byxorna cargo Vero Moda Mivy är ett måste för alla kvinnor som vill ha en trendig och bekväm stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,80 kr

307,66 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Cargo-byxor för kvinnor Vero Moda Mivy

cargo dambyxor Vero Moda Mivy är det perfekta plagget för kvinnor som letar efter en stil som är både trendig och praktisk. Med sin avslappnade skärning cargo och det välkända märket Vero Moda är dessa byxor ett måste i varje kvinnas garderob.

Byxorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är både bekväma och slitstarka. Det elastiska midjebandet och de praktiska fickorna gör dem till ett praktiskt plagg för vardagsaktiviteter. Oavsett om du är ute på en shoppingdag i stan eller en vandring i naturen kommer cargo Vero Moda Mivy -byxorna att vara ditt bästa val.

Deras moderna, feminina design gör dem också perfekta för finare tillfällen. Kombinera dem med blazer och klackskor för en smart och avslappnad look på look, eller med en t-shirt och sneakers för en mer avslappnad stil. Möjligheterna är oändliga med dessa mångsidiga byxor.

Du kommer också att uppskatta den smickrande skärningen, som framhäver din feminina figur. cargo Vero Moda Mivy finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer, och byxorna kommer säkert att tillfredsställa alla smaker.

Du kan lita på att Vero Moda förser dig med kläder som ligger i framkant av modet. Med sina moderna och tidlösa kollektioner är Vero Moda ett pålitligt varumärke för stilmedvetna kvinnor.

Lägg till cargo Vero Moda Mivy -byxorna i din samling och njut av deras komfort och ojämförliga stil. Unna dig ett kvalitetsplagg som snabbt kommer att bli en stapelvara i garderoben. Beställ dem nu och få en trendig och praktisk look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10291832-4285053
Färg murgröna
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS