T-shirt för kvinnor Vero Moda Mava

T-shirt för kvinnor Vero Moda Mava

Börjar på: 208,00 kr

138,47 kr

-33%
Upptäck dam-T-shirt Vero Moda Mava, ett måste från Vero Moda för en feminin och trendig stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 208,00 kr

138,47 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Vero Moda Mava

Vero Moda Mava T-shirt är det perfekta valet för moderna, eleganta kvinnor. Denna T-shirt är designad av det kända märket Vero Moda och erbjuder den perfekta kombinationen av stil och komfort.

Tillverkad av högkvalitativa material, är denna T-shirt mjuk att ta på och bekväm att bära hela dagen. Den enkla, eleganta designen gör den till ett måste i din garderob. Med sin smala passform framhäver den din feminina silhuett samtidigt som den ger dig total rörelsefrihet.

Dam-T-shirt Vero Moda Mava är ett mångsidigt val som kan bäras vid alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad dag på stan eller en utekväll med vänner. Den neutrala färgen och de subtila detaljerna gör den lätt att matcha med vilken outfit som helst.

Förutom att vara chic och trendig är denna T-shirt också miljövänlig. Vero Moda är ett varumärke som är engagerat i ett miljöansvarigt tillvägagångssätt, använder hållbara material och antar miljövänliga metoder.

För kvinnor som letar efter både stil och komfort är Vero Moda Mava T-shirt det självklara valet. Så lägg till den i din kollektion idag!

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10284468-4323237
Färg mycket blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS