Sandaler i mockaläder för kvinnor Birkenstock Siena Narrow

Sandaler i mockaläder för kvinnor Birkenstock Siena Narrow

Börjar på: 1 346,70 kr

688,41 kr

-49%
De eleganta och bekväma suède lädersandalerna för kvinnor Birkenstock Siena Narrow är ett måste den här säsongen.

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler i mockaläder för kvinnor Birkenstock Siena Narrow

suède lädersandaler för kvinnor Birkenstock Siena Narrow är ett elegant och bekvämt val för sommaren. Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Birkenstock och är utformade för att ge exceptionellt stöd och komfort för dina fötter.

Lädret suède som används för att tillverka dessa sandaler är av högsta kvalitet, vilket ger dem en sofistikerad och hållbar look. Sandalerna finns i en naturlig nyans som enkelt kompletterar alla outfits, oavsett om det är för en avslappnad dag ute på stan eller en elegantare kväll ute.

Sandalernas smala form gör dem idealiska för kvinnor med smalare fötter. De justerbara remmarna gör att du kan anpassa sandalen perfekt efter din fot för optimalt stöd. Dessutom formar sig innersulan i kork från Birkenstock efter din fot för oöverträffad komfort.

Sandalerna Birkenstock Siena Narrow har en halkfri yttersula i gummi för extra grepp på alla underlag. Oavsett om du går på stadens trottoarer eller på landsvägar får du pålitlig stabilitet och stöd i varje steg.

Dessa sandaler är inte bara bekväma och praktiska, de är också snygga. Metalldetaljerna på remmarna ger skorna en sofistikerad touch. Mångsidiga och tidlösa, de kommer att vara ett elegant tillskott till din sommargarderob.

Kort sagt, suède damsandaler i läder Birkenstock Siena Narrow är det perfekta valet för dig som söker både komfort och stil. Med sin exceptionella kvalitet och tidlösa design kommer dessa sandaler att vara en klok investering för din garderob. Beställ dina nu och njut av en bekväm och elegant promenadupplevelse i sommar.

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1023666
Färg timjan
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder
Sortiment Siena