Sandaler för kvinnor Birkenstock Madrid Big Buckle Shearling Oiled Leather

Sandaler för kvinnor Birkenstock Madrid Big Buckle Shearling Oiled Leather
Börjar på: 1 958,83 kr
Minimalistisk komfort när den är som bäst med Birkenstock Madrid Big Buckle Shearling-sandaler i oljat läder. En oumbärlig modeaccessoar. Birkenstock

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 958,83 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Birkenstock Madrid Big Buckle Shearling Oiled Leather

Det breda utbudet av färger för Super Birki vittnar om dess många användningsområden, både i professionella och privata miljöer. Den kompakta designen är tillverkad av vattentät, fläckresistent polyuretan, som också är resistent mot olja och fett. Detta extremt slitstarka material har fördelen att det kan tvättas upp till 60° Celsius och effektivt desinficeras. Hållbarheten och de hygieniska egenskaperna gör den idealisk för användning i kök, livsmedelsindustrin och sjukvården - men också som en praktisk trädgårdssko. Den anatomiska fotbädden i kork och latex är klädd med en fuktavvisande textilväv. För enkel rengöring kan den bytas ut och tvättas i upp till 30° Celsius.

  • Anatomisk fotbädd i kork och latex, uttagbar, tvättbar upp till 30°C
  • Material: PU (polyuretan)
  • Innersula: textil
  • Yttersula: PU (polyuretan), olje- och fettbeständig
  • Ovandel: polyuretan. Polyuretan, även känt som PU, är en plast som är idealisk för utomhusbruk. Materialet är vatten- och smutsavvisande och ultra lätt att underhålla.
  • Innersula: Innersula. Den allergivänliga, flexibla läderinnersulan formar sig mjukt efter foten och anpassar sig till dess konturer. Den öppna ytan är särskilt termoaktiv och håller fötterna vid en behaglig temperatur även under intensiv fysisk aktivitet.
  • Material i fotbädden: Kork. Kork är ett förnybart råmaterial som utvinns ur barken på korkeken. Denna naturprodukt är en värmeisolator med utmärkta dämpningsegenskaper.
  • Yttersula: Polyuretan. Polyuretan, även känt som PU, är en plast som är idealisk för utomhusbruk. Detta syntetiska material är vatten- och smutsavvisande och mycket lätt att underhålla.

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1023185-1023252
Färg midnatt
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen