Uppsättning med 2 brasilianska stringtrosor för kvinnor Triumph Smart Micro

Uppsättning med 2 brasilianska stringtrosor för kvinnor Triumph Smart Micro

Börjar på: 269,76 kr

209,59 kr

-22%
Unna dig komfort och elegans med vårt set med 2 brasilianska stringtrosor Triumph Smart Micro för kvinnor. Upptäck den nya kollektionen Intimate Apparel från Red Label.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 269,76 kr

209,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Uppsättning med 2 brasilianska stringtrosor för kvinnor Triumph Smart Micro

Set med 2 brasilianska stringtrosor för kvinnor Triumph Smart Micro är ett måste för alla kvinnor som letar efter bekväma och eleganta underkläder. Den här kollektionen från det kända varumärket Triumph har en feminin och modern stil, samtidigt som den har en perfekt passform för varje figur.

nom Varumärkets namn, Triumph, associerar till framgång och självförtroende, och det är precis vad du kommer att känna när du bär dessa brasilianska stringtrosor. Den smickrande skärningen på dessa underkläder får dig att känna dig vacker och självsäker, oavsett om du är ute på en dag på kontoret eller en romantisk kväll.

Materialet i dessa stringtrosor är Smart Micro, ett mjukt, lättviktigt tyg som formar sig perfekt efter din kropps kurvor utan att skapa fula märken under kläderna. Du kommer att känna dig bekväm hela dagen tack vare dess andningsförmåga och förmåga att sitta på plats.

Setet med 2 brasilianska stringtrosor för kvinnor Triumph Smart Micro finns i två olika färger, vilket ger en variation som passar varje stil och humör. Oavsett om du föredrar klassiskt svart eller passionerat rött kommer du säkert att hitta något som passar dig med det här setet.

Förutom att vara bekväma och snygga är denna kollektion av Triumph Smart Micro brasilianska stringtrosor för kvinnor också byggda för att hålla länge. Högkvalitativa material och noggrann tillverkning garanterar slitstyrka och lång livslängd.

Så damer, titta inte längre än setet med 2 brasilianska stringtrosor för damer Triumph Smart Micro för den perfekta kombinationen av komfort, elegans och kvalitet. Med dessa underkläder är du redo att möta alla tillfällen med självförtroende och stil. Lägg till dem i din garderob nu och känn skillnaden som ett välkänt varumärke som Triumph kan göra.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10216875-0003
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen