Uppsättning med 2 stringtrosor för kvinnor Triumph Smart Deco High Leg

Uppsättning med 2 stringtrosor för kvinnor Triumph Smart Deco High Leg

Börjar på: 367,28 kr

275,46 kr

-25%
Visa din kvinnlighet med setet med 2 stringtrosor Triumph Smart Deco High Leg, kollektion Intimkläder - säsongen AW2023.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

275,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Uppsättning med 2 stringtrosor för kvinnor Triumph Smart Deco High Leg

Setet med 2 stringtrosor för damer från Triumph Smart Deco High Leg är ett måste för alla kvinnor som vill ha bekväma och eleganta underkläder. Dessa stringtrosor tillverkas av det kända underklädesmärket Triumph och är utformade för att framhäva den kvinnliga figuren samtidigt som de erbjuder optimal komfort.

Den eleganta och sofistikerade designen gör dessa stringtrosor till ett måste i underklädeslådan. Det mjuka, stretchiga tyget formar sig perfekt efter dina kurvor och ger dig rörelsefrihet hela dagen. Med sin höga midja framhäver de subtilt din midja och förlänger dina ben för en smal silhuett.

Tack vare den höga skärningen är stringtrosorna osynliga under åtsittande kläder, så att du kan bära dina favoritplagg med tillförsikt. Det lätta tyget som andas gör dem också perfekta för varma sommardagar.

Den diskreta logotypen Triumph ger dessa stringtrosor en touch av förfining. De finns i ett paket om 2 och ger utmärkt valuta för pengarna och låter dig variera färgerna efter humör.

Oavsett om du letar efter bekväma vardagsunderkläder eller eleganta underkläder för ett speciellt tillfälle, är dessa stringtrosor för kvinnor från Triumph Smart Deco High Leg det perfekta valet. Så lägg till dem i din underklädessamling redan idag!

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10216859-6720
Färg krämig dröm
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen