BH i bomull och spets för kvinnor Triumph Modern WP EX

BH i bomull och spets för kvinnor Triumph Modern WP EX

Börjar på: 673,23 kr

506,60 kr

-25%
Visa din kvinnlighet med Triumph Modern WP EX bomullsbehå i spets från det kända underklädesmärket Triumph.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

506,60 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

BH i bomull och spets för kvinnor Triumph Modern WP EX

Triumph Modern WP EX bomullsspetsbehå för kvinnor är ett måste för underkläder för kvinnor. Den är designad av det kända märket Triumph och kombinerar komfort, stil och kvalitet till perfektion.

BH:n är tillverkad i bomull av hög kvalitet och erbjuder ultimat komfort och en behaglig känsla mot huden. Den fina spetskanten ger en touch av kvinnlighet och sensualitet, samtidigt som den ger optimalt stöd för att framhäva din figur.

Den moderna, eleganta designen gör den här behån till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på jobbet eller en speciell kväll ute, kommer den att komplettera alla dina outfits med elegans och diskretion.

Triumph är ett varumärke som är känt för sin kvalitet och expertis inom underkläder. Med den här behån kan du vara säker på att dina underkläder är hållbara och slitstarka. Dessutom ger den utmärkta passformen och de justerbara banden perfekt passform och komfort hela dagen.

BH:n finns i flera olika storlekar för att passa alla kvinnliga kroppsformer och är ett måste i din underklädessamling. Den framhäver din byst och ger dig en känsla av välbefinnande, samtidigt som den är en modeaccessoar i sin egen rätt.

Kort sagt, Triumph Modern WP EX bomullsbehå med spets för kvinnor är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera komfort, stil och kvalitet. Lägg till den i din garderob nu och låt dig förföras av dess tidlösa charm.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10215960-00EP
Färg neutral beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen