Behå för kvinnor Triumph Signature Sheer HP

Behå för kvinnor Triumph Signature Sheer HP

Börjar på: 569,04 kr

396,54 kr

-30%
Visa din elegans med behån Triumph Signature Sheer HP. Designad för perfekt osynlighet, kompletterar den alla dina outfits.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 569,04 kr

396,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Signature Sheer HP

- typ: "Behå

BH för kvinnor Triumph Signature Sheer HP är en riktig underklädesjuvel som kommer att framhäva din kvinnlighet och sublimera din figur. Designad av det berömda varumärket Triumph, är denna behå den perfekta allierade för alla kvinnor som letar efter optimalt stöd och absolut komfort.

BH:n är tillverkad av högkvalitativa material och kombinerar elegans och funktionalitet på ett perfekt sätt. Den eleganta, raffinerade designen gör den till ett måste för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en speciell utekväll. Triumph är känt för sin expertis inom design av damunderkläder, och den här behån är inget undantag.

Med sin smala passform och formpressade kupor ger Triumph Signature Sheer HP dam-bh optimalt stöd och met framhäver din byst på ett naturligt sätt. Kupornas triangulära form formar sig perfekt efter din byst för oöverträffad komfort hela dagen. Dessutom gör de justerbara banden att du kan anpassa behån till din kroppsform för en personlig passform.

Det fina tyget transparent ger din outfit en touch av sensualitet och femininitet. Spetsdetaljer på kuporna och banden ger en touch av glamour och sofistikering. Du kommer att känna dig både bekväm och elegant i den här behån.

BH:n Triumph Signature Sheer HP finns i en rad olika storlekar och färger och passar alla kroppsformer och smaker. Oavsett om du föredrar klassiska färger som svart eller vitt, eller mer vågade nyanser som rött eller blått, kommer du säkert att hitta något som passar dig bland vårt breda urval av valmöjligheter.

Kort sagt, Triumph Signature Sheer HP dam-bh är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera komfort, stöd och elegans. Dess exceptionella kvalitet och omsorgsfulla design gör den till ett måste i din underklädesgarderob. Så unna dig denna juvel från Triumph för att känna dig vacker och självsäker varje dag.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10215948-7572
Färg dekadent choklad
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen