BH i bomull och spets för kvinnor Triumph Modern W

BH i bomull och spets för kvinnor Triumph Modern W

Börjar på: 673,23 kr

462,17 kr

-31%
Den perfekta blandningen av spets och bomull för att framhäva din kvinnlighet med Triumph Modern W högkvalitativ bh för kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

462,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

BH i bomull och spets för kvinnor Triumph Modern W

BH i bomull med spets för kvinnor Triumph Modern W är ett måste för alla kvinnor som vill ha komfort och stil. BH:n är designad av det kända varumärket Triumph och kombinerar bomullens mjukhet med spetsens femininitet på ett perfekt sätt.

Med sin moderna skärning och fina spets framhäver behån din figur samtidigt som den ger optimalt stöd. Kuporna i naturlig bomull formar sig perfekt efter dina bröst för absolut komfort hela dagen.

Perfekt för alla tillfällen, den här behån är perfekt för vardagskläder eller en speciell utekväll. Du kommer att älska den subtila blandningen av komfort och elegans som denna modell erbjuder.

Triumph är känt för kvaliteten på sina produkter, och den här behån är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, stark och hållbar. Så du kan bära den om och om igen utan att den förlorar sin form eller färg.

BH:n Triumph Modern W finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är utformad för alla kvinnor, oavsett ålder eller stil. Du kommer inte att kunna vara utan den när du väl har provat den!

Denna bomullsbehå med snörning för kvinnor Triumph Modern W är den perfekta kombinationen av vardagskomfort och femininitet. Lägg till den i din underklädeskollektion nu för en touch av glamour och komfort i din garderob.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10207538-00EP
Färg neutral beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen