Behå för kvinnor Triumph Make-Up Soft Touch

Behå för kvinnor Triumph Make-Up Soft Touch
Börjar på: 612,01 kr
Upptäck Triumph Make-Up Soft Touch dam-bh för absolut komfort och en elegant design som framhäver din kvinnlighet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 612,01 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Make-Up Soft Touch

Triumph Make-Up Soft Touch bh för kvinnor är ett måste för varje kvinnas garderob. Tillverkad av det kända märket Triumph, är denna behå designad med noggrann uppmärksamhet på detaljer för att erbjuda optimal komfort och stöd samtidigt som den är elegant och feminin.

BH:n är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på, vilket ger en behaglig känsla mot huden. Skärningen är speciellt utformad för att följa kvinnokroppens kurvor, vilket ger en perfekt passform och sömlöst stöd.

Den nedre delen av behån har lätt vadderade skumkupor som ger extra stöd och en subtil push-up-effektup för att framhäva din urringning. Justerbara band gör att du kan anpassa behån efter dina önskemål och din kroppsform.

Triumph är känt för sina högkvalitativa produkter, och den här behån är inget undantag. Den är utformad för att hålla, även efter många tvättar, utan att kompromissa med sin form eller kvalitet. Den finns också i en mängd olika storlekar för att passa alla kvinnliga figurer.

Oavsett om du bär den för en dag på jobbet, en speciell utekväll eller helt enkelt för att känna dig vacker och bekväm varje dag, kommer Triumph Make-Up Soft Touch dam-bh att vara din bästa allierade. Lägg till den till din underklädeskollektion idag och njut av oöverträffad komfort och stil.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10193526-00EP
Färg neutral beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen