Behå för kvinnor Triumph Make-Up Essentials WP

Behå för kvinnor Triumph Make-Up Essentials WP
Börjar på: 587,53 kr
Upptäck behån för kvinnor Triumph Make-Up Essentials WP, osynlig under åtsittande kläder och så bekväm som du vill att den ska vara.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 587,53 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Make-Up Essentials WP

Triumph Make-Up Essentials WP bh för kvinnor är ett måste för varje kvinnas garderob. Den är designad av det kända underklädesmärket Triumph och kombinerar stil, komfort och kvalitet på ett perfekt sätt.

BH:n är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt stöd samtidigt som den är mjuk och bekväm att bära. Den eleganta, feminina skärningen met framhäver varje figur och passar för alla tillfällen, från en dag på kontoret till en speciell utekväll.

Triumph är känd för sin tidlösa design, och den här behån är inget undantag. Den klassiska, tidlösa designen gör den till ett måste för alla kvinnor som vill ha en behå som är både bekväm och elegant.

Detaljen som gör skillnaden? De lätt vadderade skumkuporna som ger en diskret, subtil push-up-effekt -up för en perfekt framhävd dekolletage. Så att du känner dig både bekväm och självsäker i alla outfits.

Förutom att vara bekväm och elegant är denna behå också mycket praktisk tack vare sina justerbara band och hak- och ögonknäppning baktill. Du kan enkelt anpassa behån efter din kroppsform och bära den hela dagen utan att det känns obekvämt.

Kompromissa inte med komfort och stil med Triumph Make-Up Essentials WP bh för kvinnor. Den finns i en rad olika färger och kommer att matcha alla dina outfits och vara din följeslagare varje dag. Vänta inte längre med att lägga till detta viktiga plagg till din underklädessamling!

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10190664-00NZ
Färg nude beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen