Brasiliansk stringtrosa för kvinnor Triumph Lovely Micro

Brasiliansk stringtrosa för kvinnor Triumph Lovely Micro

Börjar på: 183,52 kr

149,11 kr

-19%
Upptäck sensualiteten och komforten hos den brasilianska stringtrosan för kvinnor Triumph Lovely Micro, skapad av underklädesmärket Triumph.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 183,52 kr

149,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Brasiliansk stringtrosa för kvinnor Triumph Lovely Micro

Den brasilianska stringtrosan för kvinnor Triumph Lovely Micro är ett måste för alla kvinnor som vill känna sig sexiga och självsäkra. Tillverkad av det kända märket Triumph, denna string met framhäver varje kvinnas skönhet och femininitet.

Denna brasilianska stringtrosa är speciellt utformad för kvinnor och anpassar sig perfekt till alla kurvor och framhäver subtilt den feminina formen. Den vågformade skärningen och den fina spetsen ger en touch av sensualitet till alla outfits.

Triumph är känt för kvaliteten på sina produkter, och Lovely Micro Brazilian string för kvinnor är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både bekväma och slitstarka. Du kommer att kunna bära dem hela dagen utan att känna något obehag.

Den eleganta, raffinerade designen gör den också till ett perfekt val för speciella tillfällen. Oavsett om det är en romantisk kväll eller en dag på kontoret kommer denna brasilianska stringtrosa att ge din outfit en touch av femininitet.

Den brasilianska stringtrosan finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer och kan bäras av alla kvinnor. Den finns också i en mängd olika färger, så att du kan välja den som bäst passar din stil och personlighet.

Oavsett om du letar efter eleganta underkläder som får dig att känna dig vacker och förförisk varje dag, eller om du vill överraska din partner med en touch av sensualitet, är Triumph Lovely Micro Brazilian string för kvinnor det perfekta valet.

Missa inte chansen att unna dig detta måste-ha-underklädesplagg från Triumph. Beställ nu och lägg till en touch av femininitet och sensualitet i din garderob.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10182554-00AF
Färg brun
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen