Behå för kvinnor Triumph Claudette 104

Behå för kvinnor Triumph Claudette 104
Börjar på: 465,10 kr
Claudette-bh Triumph: en tidlös klassiker för perfekt komfort och stöd, finns i vår damkollektion.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 465,10 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Claudette 104

Triumph Claudette 104 bh för kvinnor är ett måste för underkläder för kvinnor. Designad av det berömda varumärket Triumph, kombinerar denna behå komfort och elegans för att förbättra din figur. Med sin raffinerade design och överlägsna kvalitet kommer den snabbt att bli ett måste i garderoben.

Denna bh är speciellt utformad för kvinnor, med band och en skärning som är anpassad till den kvinnliga morfologin. Den tidlösa svarta färgen gör den till ett mångsidigt val, perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du bär den under en t-shirt eller en aftonklänning kommer den att komplettera din outfit med elegans.

Triumph är känt för sina kvalitetsprodukter och den här behån är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt stöd samtidigt som den är otroligt mjuk och bekväm att bära. De förformade kuporna formar sig perfekt efter dina bröst och ger dig optimalt stöd hela dagen.

Förutom sin komfort och kvalitet har Triumph Claudette 104 dam-bh också en elegant och feminin design. De fina spetsdetaljerna ger behån en touch av sensualitet och sofistikering. Du kommer att känna dig vacker och självsäker i den, oavsett om det är för en dag på jobbet eller en speciell utekväll.

Behån är lätt att sköta och kan tvättas i maskin för praktisk vardagsanvändning. Den finns också i ett brett utbud av storlekar för att passa alla kroppsformer. Så vänta inte längre, lägg till Triumph Claudette 104 dam-bh till din underklädeskollektion för en feminin och elegant vardagslook på look.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10166799-0004
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen