Behå för kvinnor Triumph Amourette 300 W

Behå för kvinnor Triumph Amourette 300 W
Börjar på: 734,44 kr
Unna dig komfort och elegans med behån Triumph Amourette 300 W - ett måste för varje kvinna.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 734,44 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Amourette 300 W

BH:n Triumph Amourette 300 W är det perfekta valet för alla kvinnor som vill ha optimal komfort och stöd. Den är tillverkad av det kända märket Triumph och är ett måste bland underkläder för kvinnor.

Med sin eleganta design och kvalitetsfinish framhäver behån din byst samtidigt som den ger ett oklanderligt stöd. Den klassiska, tidlösa formen passar alla kroppsformer och anpassar sig perfekt till din silhuett.

BH:n Triumph Amourette 300 W är tillverkad av mjuka, fina material och är bekväm att bära hela dagen. Det lätta tyget som andas gör att du känner dig lätt och bekväm, även under de varmaste dagarna.

Tack vare de justerbara banden och hak- och ögonknäppningen baktill anpassar sig behån perfekt till din kropp för optimal komfort. Dessutom framhäver den naturliga skärningen dina kurvor och ger ett fast och bekvämt stöd hela dagen.

BH:n Triumph Amourette 300 W är en verklig allierad för alla kvinnor som letar efter en BH som är både elegant och funktionell. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller till vardags är den här behån det perfekta valet för en feminin och raffinerad look.

Låt inte dina underkläder vara en detalj, välj Triumph Amourette 300 W bh för kvinnor och unna dig maximal komfort och oemotståndlig stil. Lita på kvaliteten och expertisen hos Triumph för att förbättra dina bröst och känna dig vacker och självsäker i alla situationer.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10166797-0003
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen